torstai 5. elokuuta 2010

Muutto edessä

Nyt on koittanut se hetki kun siirrytään elämässä eteenpäin. Edessä on muutto. Eikä vain toiseen kaupunkiin vaan toiseen maahan. Takaisin kotimaahani Ruotsiin. Haaveissa olisi nyt myös oma koti. Mieheni on tästä ehkä enempi innoissaan kuin minä. Arvaakai sen kun vertaa vähän autojen ja talojen hintoja. Miehelläni on ne molemmat kyllä jo katsottuina :D 

Me ollaan oltu täälä vanhempieni luona pohjoisruotsissa jo reilun kaksi viikkoa ja alkaa olo käydä vähän tukalaksi jo, kun mielipiteet menee välillä vähän ristiin. Mutta kahden viikon pääsätä on onneksi tavaroiden haku etelästä ja muutto. Luultavasti rivari neliöön. On kyllä ihan mahtavaa päästä ahtaasta kaksiosta niin hulppeisiin tiloihin. F on ollut tosi innoissaan täälä mummolassa. Onhan se mukavampaa olla kun on tilaa liikkua ja melkein kokoajan on joku kenen kanssa leikkiä. 


 Pieni tytsy on osoittautunu oikein unelmavauvaksi. On todella rauhallinen ja kiltti eikä turhia itkeskele. Ja herääkin vain kerran yössä syömään. F oli ihan toistamaata silloin aikoinaan. Ihanaa nauttia välillä tällaisestakin vauvasta!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi ihan pienestäkin kommentista!:)