maanantai 5. joulukuuta 2011

No onkos tullut talvi...

Paljon on ehtinyt ja tapahtunut viimeisen postauksen jälkeen. Olo on ollut saamaton, enkä ole jaksanut miettiä blogin kirjoitusta. Suokaamme se minulle anteeksi :) Tänään satoi lumi maahan ja se toi tietenkin vähän joulu mieltä meille. Varsinkin eräälle kolmivuotiaalle, joka aamulla herättyään huomasi että oli satanut lunta. Voi sitä ilon ja onnen riemua! Siitäpä suoraan tuli herättämään äitiä (joka oli kyllä herännyt mutta yritti teeskennellä vielä nukkuvansa ja pitkittää sängyssä oloa). Jotain tämän tapasta sain kuulla:


"ÄitijaElle,tulkaakattomaan!!Sataaluntaaaa!Minnelaitetaanjoulukuusi?Tuhonjatuohon.Joulupukkivanhaukki.Tralalallallalaa.Tulkaanytjohetikattomaan!!" 

Jotenkin tuohon tapaan. Kyllä se sai äidille hymyn kasvoille vaikka aamuherätyksen onkin syvältä.
Pienen lapsen jouluriemu ja odotus vain ovat jotain niin ihanaa seurattavaa. Saa itsellekkin joulumielen ja odotuksen. Kuukauden verran poika on jo ihan innoissaan odottanut joulua, lauleskellut joulupukkia, Tiptaptiptappia ja ei itkeä saa. Ne hän on oppinut ihan tässä ennen joulua, kiitos spotifyn joka meillä soi melkein joka päivä. Jouluverhot, tähdet ja muutkin härpäkkeet ollaan saatu laitettua. Kaikki kahden päivän aikana kun mies oli kotona. Yhden päivän vietimme kahdenkeskistä laatuaikaa jouluostosten merkeissä Oulussa, hankimme kinkun ja ripustimme tähdet. Miten paljon sitä saakaan mahdutettua kahteen päivään jonka mies oli kotona. Juhlimme myös pojan 3 vuotis synttäreitä, kiireellä järjestettyjä tietysti. Mutta joka tapauksessa oli kaikilla mukavaa, etenkin synttärisankarilla, joka sai niin ihailemansa Salama McQueen auton. Auto on saavuttanut suuren suosion ja nukkuukin joka yö tiukasti pojan nyrkkiin puristettuna.
Paljon on myös tapahtunut sisustuksessa. Siitä ensikerralla (pian!)

Tässä vähän joulumieltä teille lukijani <3 

3 kommenttia:

 1. Eipä ole ihme, että kolmevuotias on innoissaan lumesta, kun minäkin riemastuin, kun aamulla oli maassa ohuen ohut kuurapeitto...☺

  VastaaPoista
 2. Täällä on myös oltu ihan innoissaan lumesta, eikä vähiten äiti :D

  VastaaPoista
 3. Irmastiina: Tottahan se on että valkoinen maa saa kenet tahansa innostumaan. Alkaa tuntumaan jo vähän enemmän jouluiselta:)

  Hannele: Ulkovalotkin sain sopivasti laitettua ennenkuin tuli tuo lumi. Nyt näyttää oikein kotoisalle ulkoakin päin katsottuna :) Pieni peuhaaminen ulkona ei olisi kyllä pahitteeksi tällekkään äidille :D

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi ihan pienestäkin kommentista!:)