perjantai 26. lokakuuta 2012

Yhtenä kappaleena, vielä.

Täälä pohjoisessa on maa kuurassa joka aamu. Ulkona on ihan hiljaista ja hämärää vielä niihin aikoihin kun talo herää. Kaikesta tästä olisi ihanaa pystyä nauttimaan, yksin, rauhassa ja oikean tunnelman kanssa. Mutta se toive taitaa olla aika mahdotonta toteuttaa. Unelmoin välillä miten herättyäni sytytän muutaman kynttilän ja juon lämmintä aamukaakaotani. Yksikseni. Miten aamu alkaisi ihan rauhassa ja hiljaisuuudessa. Koko päivästä tulisi heti vähän parempi. 
Onneksi omistan niin ihanan miehen joka antaa minun nukkua aamuisin, päivisin ja iltaisin, aina kun väsyttää. Mies on ollut jo muutaman viikon kotona. Reissuhommat alkaa taas sitten kun vauva arki on saatu pyörimään kunnolla. Synnytys lähestyy huimaa vauhtia. Eilen illalla alkoi oikein kunnolla supistelemaan. Ja ajattelin jo että se on viimeistään aamulla lähdettävä. Mutta eipä mennytkään niin. Supparit loppuivat ihan yllättäen kun laitoin pään tyynyyn ja koitin alkaa nukkumaan. Harmi juttu! Supistelut saivat kuitenkin aikaan sen että nyt on ainakin synnytyskassi pakattuna ja valmiina odottamassa ulko-oven vieressä:) Kolmannen lapsen ollessa kyseessä ei enään ole kiire millään. 

Ihania syksyisiä/talvisia päiviä teille kaikille. Toivotaan yhdessä että tämä mamma on viikonlopun aikana käväissyt synnyttämässä ;)

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi ihan pienestäkin kommentista!:)