perjantai 19. marraskuuta 2010

Tehokkain dietti?!

Olen tässä miettinyt parhainta tapaa alkaa laihduttamaan. Tytön syntymän jälkeen on vartaloon kertynyt luvattoman paljon kiloja, ja nyt haluan päästä niistä eroon. Karppauksen http://karppaus.info/ aloitin 17.11. Olen siis GI ruokavaliolla (jätän pois jauhon, riisin, pastan ja sokerin). Ja vaikka tämä on vasta toinen päivä, on jo lähtenyt kilo!! Eikä tämä ole mielestäni olenkaan rankkaa, vielä ei ole tullut mitään hinkua syödä jotain kiellettyä. Hienoa vai mitä?! 

Jonkinlaista liikuntaakin haluaisin aloittaa, mutta kun on kaksi lasta ja mies tekee 2-vuorotyötä ei minulle jää paljon aikaa lähteä minnekkään. Ja se on ollut ongelmana. Muutaman kuukauden olen etsiskellyt kaupoista sopivaa crosstraineria, mutta ainakaan vielä ei ole tullut mitään sopivaa vastaan. Eli jatkan etsiskelyä. Mutta siinä sivussahan sitä vois laihtuakkin vähäisen.

Mutta unohdetaanpa hetkeksi GI-dietti, kerron teille millainen on "Taapero dietti".
Se on jo kauan aikaa ollut tunnettu 2-vuotiaiden keskuudessa. Lastenlääkäreiden, terveydenhoitajien ja terapeuttien ansiosta on tämä uusi dietti otettu esille:

Päivä 1
Aamiainen: 1 keitetty muna, viipale paahtoleipää jonka päällä aprikoosi marmeladia.
Syö kaksi palaa munasta ja heitä loput lattialle. Haukkaa paahtoleivästä palainen jonka jälkeen sotke naamasi ja vaatteesi marmelaadilla.
Välipala: 4kpl väriliituja (saat itse valita värin), yksi näivettynyt perunalastu ja yksi lasi maitoa (3 kulausta, kaada loput lattialle).
Päivällinen: Yksi keksi, kaksi kolikkoa. Roskia sohvan alta.
Iltapala: Paahda paahtoleipä ja sen jälkeen heitä se keittiön lattialle. Juo neljä kulausta iltapesu vedestä. 

Päivä 2
Aamiainen:  Nouki lattialta eilinen paahtoleipä ja syö se. Yksi lusikallinen vaniljasokeria.
Välipala: Kerää takan edestä puusilppua ja syö ne. Hae roskiksesta vanha syöty omena ja haukkaa palainen. Jätä loppu sohvan taakse.
Päivällinen: Yksi kovettunut tai kuivettunut herne. Työnnä se ensin vasempaan sieraimeesi. Sekoita mukilinen limsaa parunamuussiin. Syö lusikalla.

Päivä 3
Aamupala: 2 lättyä mansikkahillon kera. Sotke hillo hiuksiisi. Lasi maitoa, josta juo puolet. Tiputa lätynpaloja maidon sekaan. Piilota muutama lätynpala sohvatyynyjen alle.
Välipala: Kolme tulitikkua, kaakaojauhetta ja voideltu leipä. Tunge suu täyteen leipää jonka jälkeen sylje kaikki lattialle. Kaada maitolasi pöydälle.
Päivällinen: Jäätelöä, vanha näivettynyt perunalastu ja kahvia (Jos muut eivät huomaa).

Päivä 4
Aamiainen: Yksi neljäsosa hammastahnaa, saippuan palanen ja yksi oliivi. Kaada lasi maitoa ja maissihiutaleita kulhoon. Kaada joukkoon puoli kuppia sokeria. Kun maissihiutaleet ovat pehmenneet, juo maito ja anna ruoki koira maissihiutaleilla.
Välipala: Etrsi roskia keittiönlattialta ja olohuoneen matolta.
Päivällinen: Spaghettia sekoitettuna kaakaon sekaan. Jätä lihapullat lautaselle. Jälkiruoaksi puolikas huulirasva.
 
On hyvä harrastaa myös liikuntaa dietin ohella: 

  • Potki ja rimpuile kauppakeskuksen lattialla, voit samalla vahvistaa äänijäänteitäsi huutamalla kovaa. Tappele vastaan kun vartijatyrittävät heittää sinut pihalle.

  • Pyydä kumppaniasi pukemaan sinut. Laita koko voimallasi vastaan. Älä tyydy vaatteisiin jotka kumppanisi pukee päällesi. Vaadi hänet vaihtamaan ne ainakin kolme kertaa.
 Tämmöistä meille. Millaista teillä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi ihan pienestäkin kommentista!:)