maanantai 8. marraskuuta 2010

Valonpilkahdusta edessäpäin!

Ensimmäinen ihana asia: eilisestä asti on satanut lunta, ja nyt on maa ihan valkoinen. On tämä jo ihan eriä mitä on nyt ollu muutaman viikon ihan viimepäiviin asti, eli kun ulos katsoo on kaikki harmaata. Ei siis tietoakaan mistään ihanasta ruskasta enään pitkään aikaan (vaikka pohjoisessa asutaankin).

Asunnon etsiminen on siis (EDELLEENKIN!!?) käynnissä. Tässä koetellaan kyllä jo hermoja! Mutta nyt näkyy valoa tunnelin päässä! Perjantaina käydään katsastamassa yksi ok talo. En kyllä odota liikoja tälläkertaa. Kyseessä on siis joku 70-80-luvun 1-kerroksinen talo. Valkotiilinen ja mustat ikkunanpielet. Sisällä katto puun väristä mäntyä jne. Tiedätte varmaan tyypin. Mutta paremman puutteessa tämä kelpaa kyllä! Mutta kunpa sielä sais remontoida...!

Suomen rekkarissa oleva autokin myytiin pois ja tilalle ostettiin Ruotsin rekisterissä oleva volvo.
Poikakin tohkeissaan ihasteli sitä kun pääsi ensimmäistä kertaa ajelulle "Hieno, hieno, hieno...". Ei ole kauas omena puusta pudonnut. Itse en siis tiedä autoista paljon mitään. Mies on yrittänyt kärsivällisesti minulle opettaa mikä on hyvä ja mikä huono merkki ja niitä numero/kirjain yhdistelmiä merkin perässä, niistä en ymmärrä hölkäsenpöläystä. 


Naisen logiikalla ymmärrän ainakin sen että nahkapenkeillä on mukava istua ja ilmastointi on taivaanlahja ja on mukava värkätä nappulalla mikä näyttää tämänhetkisen kulutuksen. Eli kaikki tärkeimmät asiat siis. Yleensä en istu ratin takana, ja voin siis keskittyä nauttimaan vain näistä tärkeimmistä asioista. 

Asiasta kolmaanteen, eli isäinpäivään, joka taitaa olla tulevana viikonloppuna jo. Mies on jo jonkin aikaa himoinnut Nintendo Wii:tä, ja olisin tämän halunnut ostaakkin mutta luultavasti on muutto edessä  ja visa on laihutuskuurilla, joten taitaa Wii jäädä vielä kaupan hyllylle. 


Viimevuonna ostin Calvin Kleinin Euphorian. Joten ei parfymiä tänä vuonna.
Ideoita otetaan kiitollisina vastaan?!
 Ei innostais ostaa mitään perus kamaa vain jotain erityistä ja erikoista tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. Minä löysin juuri eilen puolisolle isänpäivälahjaksi langattomat kuulokkeet tietsikkaan. Maksoi 50e ja niistä tulee olemaan iloa päivittäin, meille molemmille.. ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiina ideasta, tämähän vois olla ihan varteenotettava lahja!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi ihan pienestäkin kommentista!:)