tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kesä saapuikin niin äkkiä

Nyt on tänne pohjoiseenkin tullut kesä! Kevättä en tainnut oikeen huomatakkaan kamalan väsymyksen vuoksi. Blogin päivittäminenkin on ollut ihan nollassa, pahoitteluni siitä. Perheessämme asuu nykyään kutsumaton vieras, Stressi nimeltään. Hiipi salaa kotiimme ja kyräilee päivät nurkissa, öiksi se onneksi jättää meidät rauhaan. Joinakin päivinä saamme huijattua Stressin ulos, mutta vaikka ovet ovatkin lukossa, löytää se aina sisään pienimmästäkin raosta. Onnekksi on kesä ja kesäloma tulossa juoksujalkaa hätiin. Silloin jätämme stressin kotiin ja lähdemme lomalle etelään. Stressiä emme ota mukaan. Liekkö osaisi ollenkaan lomailla.Miehellä on oman firman pystytys meneillään ja se tässä on yksi stressin houkuttaja. Toinen tekijä on auton puute. Tai sanotaanko vaikka toimivan auton puute. Mies tekee työreissut yleensä lentäen ja vuokra-autolla, eikä sitä autoa ole ihan niin välttämätön vielä olla. Mutta tottakai se stressaa kun pitää lainata se auto aina sukulaisilta kun mies tulee kotiin. Pihalla meillä on kaksi autoa ennestään, toisesta paloi vaan moottori ja on siksi käyttökelvoton. Toinen taas on korjaamolle jo kolmatta viikkoa yhden ajotietokoneen päivittämisen takia. Minkä jälkeen siihen pitää vielä vaihtaa vaihdelaatikko. Siinäpä sitä riittää työtä. Mutta onneksi niitä autoja riittää maailmassa.

Omat ajotunnit on lähtenyt hienosti käyntiin. Ja toivonmukaan se kortti olis taskussa ennen vauvan syntymää.


Mutta nyt nautitaan kesästä ilman huolia! :)
Kuulemisiin!

4 kommenttia:

 1. Löysin ihanan blogisi ja oli pakko lukea se heti alusta loppuun! :) Kivaa olisi nähdä teidän kotia vähän sisältä päin, oisko semmosessa ideaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi olet tervetullut vierailemaan blogiini! :) Ja kiitos ideasta! Ajatus on ollut kokoajan mielessä, toivotaan että se tässä kesän mittaan toteutuukin.

   Poista
 2. Teillä on mukava stressi, kun jättää teidän yksi sentään ruahaan...meillekin kun tulee käymään, niin öisinkin valvottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa vähä tällainen stressaaminen, vielä näin kesällä kun pitäisi vain osata ottaa rennosti ja nauttia. Voimia sinne stressin selättämiseen! :)

   Poista

Tulen iloiseksi ihan pienestäkin kommentista!:)