tiistai 19. kesäkuuta 2012

Sateinen päivä

Ja harmaa mieli.


Mies joutui vielä Norjaan työmatkalle ja meidän kesäsuunitelmat on sen takia tasaisesti vaakalaudalla. Olisi todella suuri pettymyt jos kaikki lomasuunitelmat pitäisi perua. Sen loman voimin ollaan tässä koko kevät ja kesä menty eteenpäin. Vähän selvennykseksi kerrottakoon se että keskiviikkona meillä on ollut suunitelmissa hakea asuntovaunu, pakata se ja tehdä kaikki tarvittavat ostokset. Ja torstaina lähteä kohti etelää. Ja mies olis päässyt lähtemään vasta tiistaina ja ajomatkaa kotiin on reilut 1600km. Että se reissu olisi melkeen jäänyt tekemättä.
Pysyittekö kärryillä? 


Mutta tänään mies ilmoitti että saisi yhden kultasen ihmisen sinne sijaiseksi ja että itse pääsisi tulemaan jo ennen juhannusta! Ihanaa kun on olemassa ihmisiä jotka on valmiita uhraamaan jopa oman juhannuksen vieton, että me pääsisimme reissuun. Ette voi arvata kuinka helpottunu olen! :) 
Muutama muu huolenaihe vielä löytyy ennenkuin päästään onnellisesti matkaan. Ne ylläpitää tätä ihanaa harmaata oloa yllä. Mutta pitää uskoa vaan että kaikki järjestyy,


2 kommenttia:

  1. Teuvon kuvat kävi täällä ja toivottaa oikein hyvää juhannusta täältä Noormarkusta www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi ihan pienestäkin kommentista!:)